Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul ribsgrilldelivery.ro sau orice subdomeniu sau pagina implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

ribsgrilldelivery.ro este administrat de BBQ UNIVERSAL FOOD SRL, CIF:40173124 , Nr. înmatriculare: J35/4062/2018, 

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului ribsgrilldelivery.ro

I. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare: 

Pentru a putea solicita o programare sau cumpara de pe site, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

II. Pret si modalitati de plata: 

Preturile prezentate includ TVA (9%) si pot suferi modificari în funcție de cursul valutar / disponibiltate stocului nostru / furnizor.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi inițiate pe care nu le putem onora sau care exced cantitățile unui uz personal.

Comenzile plasate pe site care au indicatori de fraudă vor fi semnalate autorităților române.

Plata produselor se efectuează prin credit/ debit card la plasarea comenzii online sau in cazuri in care nu este posibilă plata online, prin ramburs sau cash.

Pentru plata în rate, cu voucher cadou sau alte faclități consultă secțiunea dedicată din site.

III. Programări Online

Ne rezervam dreptul de ne selecta clientela.

Toate cererile de programare urmeaza un flux de aprobare specific și pot suferi modificări ca urmare a unor condiții independente de vointa noastră.

Cererea de programare inițiată pe site va avea status ”Pending” / „Creată” până în momentul in care un specialist o poate aproba.

Orice aprobare/anulare/modificare a programari va fi notificată automat la adresa de e-mail oferita la crearea contului.

In cazul in care nu ai un cont îți poți crea unul doar comandând un produs sau solicitând o programare.

Din secțiunea contul meu poti solicita reprogramarea sau anularea programărilor inițiate.

În cazul anulării unei programări, sumele achitate cu titlu de avans nu se returnează. (vezi Cap V.)

Formularea unei cereri de programare nu creaza nici o obligatie contractuală din partea BBQ UNIVERSAL FOOD SRL sau a oricarui alt specialist inregistrat pe platforma ribsgrilldelivery.ro

IV. Informatii privitoare la livrare: 

Termenul de livrare este de maxim 7 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxele de livrare  sunt calculate individual si pot fi gratuite în unele cazuri.

În cazul in care proximitatea o permite, produsele se vor preda personal pe raza municipiului Timisoara in termen de 5 zile lucratoare de la aprobarea comenzii.

În restul localitatilor, livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului sau la adresa specificată in formularul de comandă în termen de 7 zile de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 12 zile.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti putea fi instiintat prin e-mail/sms sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

V. Responsabilitati privind produsele/ Schimb / Returnare Produs / Anulare programare / Refund

ribsgrilldelivery.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “  

Acceptam returnarea oricarui produs cosmetic comandat de pe site-ul nostru, care are ambalajul original si sigiliul intact.

În cazul in care produsele livrate nu corespund cu comanda plasata te rugam sa folosesti formularul de contact pentru a solicita schimbarea lor /returul.

NU SE PERMITE RETURNAREA produselor desigilate/cu amblajul original deteriorat.

6. Anularea de către client(ă) a programărilor efecutate și aprobate duce la pierderea anvansului achitat.

7. În cazul excepțional în care anularea programării are o cauză serioasă și independentă de voința beneficiarului:

acesta poate solicita reprogramarea serviciului/ serviciilor sau

returnarea parțială a sumelor achitate (Refund)

Aceste solicitari se vor adresa exclusiv prin e-mail la adresa [email protected] cu mesajul ”Solicitare Refund”.

VI. Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului www.ribsgrilldelivery.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea BBQ UNIVERSAL FOOD SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail din sectiuena contact.

VII. Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

Dreptul la informare (art.12)

Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:    

a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;    

b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;    

c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

VIII. Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta 

1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);

b) telecopiator (fax)

c) adresa de posta electronica (e-mail) Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

a) imprimat neadresat;

b) imprimat adresat;

c) scrisoare tipizata;

d) publicitate tiparita cu bon de comanda;

e) catalog;

f) telefon cu interventie umana;

g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

h) radio;

i) videofon (telefon cu imagine);

j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

k) posta electronica (e-mail);

l) telecopiator (fax);

m) televiziune (teleshopping).

IX. Litigii 

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator BBQ UNIVERSAL FOOD SRL.

In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

X. Diverse

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odata cu lansarea comenzii si/sau initierea unei programari si/sau solicitarea oricarui serviciu sau produs clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual.

Ultima actualizare: 01/08/2020 

BBQ UNIVERSAL FOOD SRL

Str Martir Elena Nicoara Nr 3, Timisoara

Județul Timis, România.

DETALII CONTACT

Formular de Contact

+40 755 144 173

[email protected]

 

RETURNAREA PRODUSELOR SI ANULAREA COMENZII

CLIENTUL nu poate să anuleze o comandă aflată în curs de livrare, sau până când comanda este achitată integral.

Dacă CLIENTUL constată că produsele comandate nu corespund din punct de vedere calitativ, sau dacă comanda nu este corectă, CLIENTUL are dreptul de a contacta Ribs Grill Delivery pentru stabilirea unei noi comenzi sau pentru returnarea sumei de bani sau a unei sume de bani parțială.

Rambursarea sumelor achitate pentru comanda incorectă va fi realizată în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data nofiticării.

În cazul în care comanda nu corespunde comenzii plasate pe site, CLIENTUL are dreptul sa accepte sau să refuze produsul/produsele , sau poate solicita înlocuirea acestora.

Rambursarea sumei pentru comandă va fi realizată prin același mod de plată utilizat de client pentru plasarea comenzii.